Pravila nagradnog natječaja: Čarobni spavanac u Megastoreu

05.04.2018.
header image

Ovdje možete pročitati pravila našeg nagradnog natječaja u kojem možete osvojiti čarobno prespavljivanje uz police pune najboljih knjiga

Članak 1. - Tvrtka i sjedište priređivača

Priređivač nagradnog natječaja je HOĆU KNJIGU d.o.o., Savska cesta 32, 10000 Zagreb, OIB 97838993800.

Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja

Naziv nagradnog natječaja je “Čarobni spavanac u Megastoreu”. Nagradni natječaj traje od 5.4. do 18.4.2018. do 23:59 sati na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na internetskoj stranici Hoću knjigu (www.hocuknjigu.hr).

Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja

Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe knjižara Hoću knjigu.

Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je odgovoriti na pitanje “Zašto biste baš vi osvojili čarobni spavanac u Megastoreu” fotografijom, tekstom ili videom najkasnije do 18.4.2018. do 23:59 sati putem Google forme: https://goo.gl/forms/sfGySevUBDaMVZpr1

Nagradit će se najkreativniji odgovori po odabiru žirija. Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju od 5.4.2018. do 18.4.2018. do 23:59 sati automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 10 odgovora. Također, nakon objave pobjednika potrebno je da isti dostave osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inboxu odnosno putem messenger poruke na Hoću knjigu internetskoj stranici.

U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici društvene mreže Facebook i fanovi stranice Hoću knjigu, osim djelatnika Hoću knjigu te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom u nagradnom natječaju. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.

Članak 5. - Nagradni fond

Nagradni fond uključuje:

- Poklon paket knjiga raznih izdavača

- Poklon bon Hoću knjigu u iznosu od 100,00 kuna

- Poklon paket grickalica, napitaka i higijenskih potrepština (Barcaffe, Kala, Cedevita, Decathlon)

- Prijenosni punjač za mobitel

Članak 6. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 19.4. u sjedištu Hoću knjigu u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.

Članak 7. - Objava rezultata nagradnog natječaja

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na internetskoj te Facebook stranici Hoću knjigu tjedan dana od završetka natječaja.

Članak 8. - Način i rok preuzimanja nagrada

Dobitnici nagrada svoje će nagrade moći preuzeti 23.4.2018. u dogovorenom terminu u Hoću knjigu Megastoreu u Bogovićevoj 7 u Zagebu. Od dobitnika se očekuje da će provesti noć u knjižari uz sve osigurane uvjete i potrepštine, uz dozvolu dokumentiranja aktivnosti na Facebook stranici Hoću knjigu te eventualno za potrebe raznih medija. Ako se dobitnici prethodno opisanih nagrada ne jave Organizatoru na Hoću knjigu Facebook stranici u roku od 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gube pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.

Članak 9. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja

Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 5.4.2018. na internetskoj stranici Hoću knjigu.

Članak 10. - Rješavanje spora

U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Čarobni spavanac u Megastoreu” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.

Članak 11. - Pravila nagradnog natječaja

Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook i internetskoj stranici Hoću knjigu, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.

Članak 12. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja

Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile, odnosno u slučaju da nastupi događaj na koji organizator niti sponzori nisu mogli utjecati, koji nisu mogli spriječiti niti predvidjeti.

Zagreb, 5.4.2018. g. HOĆU KNJIGU d.o.o., Savska cesta 32, 10000 Zagreb

*Hoću knjigu poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za preuzimanje nagrada.

** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem.


 

Prijavite se i budite prvi koji će iskoristiti prednosti online kupnje

Prijava