Uključite se u Instagram natječaj "Pet minuta mira" i osvojite poklon bon od 500 kuna!

19.12.2017.
header image

Pravila nagradnog natječaja “Pet minuta mira”

Članak 1. - Tvrtka i sjedište priređivača
Priređivač nagradnog natječaja je HOĆU KNJIGU d.o.o., Savska cesta 32, 10000 Zagreb, OIB 97838993800.
Članak 2. - Naziv nagradnog natječaja, vrijeme i mjesto održavanja
Naziv nagradnog natječaja je “Pet minuta mira”. Nagradni natječaj Hoću knjigu d.o.o. traje 18.12.– 30.12.2017. do 23:59h na području Republike Hrvatske. Nagradni natječaj održavat će se na Instagram stranici Hoću knjigu.
Članak 3. - Svrha nagradnog natječaja
Svrha nagradnog natječaja je jačanje povezanosti s korisnicima putem digitalnih medija u svrhu promidžbe tvrtke Hoću knjigu.
Članak 4. - Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju
Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je fotografirati se u unaprijed određenom prostoru knjižare Hoću knjigu Megastore najkasnije do 30.12.2017. do 23:59h, a nagradit će se najkreativnija fotografija. Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju od 18.12.– 30.12.2017. do 23:59h automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi ukupno 1 fotografija. Također, nakon objave pobjednika potrebno je da isti dostavi osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inboxu odnosno putem poruke na Hoću knjigu Instagram stranici.
U nagradnom natječaju iz članka 2. pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji su korisnici društvene mreže Instagram i fanovi stranice Hoću knjigu, osim djelatnika Hoću knjigu te članova njihove uže obitelji. Svaki sudionik može sudjelovati s jednom prijavom u nagradnom natječaju odnosno jednom fotografijom s ispravnim hashtagovima. Unosi koji su nekompletni ili na bilo koji način neadekvatni neće ući u bazu za odabir dobitnika.
Članak 5. - Nagradni fond
Nagradni fond uključuje: 1 poklon bon u iznosu od 500 kuna, iskoristiv u knjižari Hoću knjigu.
Članak 6. - Odabir dobitnika nagrade i kontrola odabira
Odabir dobitnika nagrada obavit će se od 2. do 9.1.2017. u sjedištu Hoću knjigu u Zagrebu od strane žirija sastavljenih od članova marketinškog tima. Obavezno će se provjeriti jesu li ispunjeni uvjeti iz članka 4. ovih pravila.
Članak 7. - Objava rezultata nagradnog natječaja
Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Hoću knjigu Facebook stranici od 2. do 9.1.2017.
Članak 8. - Način i rok preuzimanja nagrada
Dobitnik će svoju nagradu moći podići u knjižari Hoću knjigu “Mala Bogovićeva”, Bogovićeva 5, ili će nagrada, ovisno o preferencijama dobitnika i gradu u kojem se nalazi, biti dostavljena na kućnu adresu. Ako se dobitnik ne javi Organizatoru na Facebook stranici u roku od 72 sata od postavljanja obavijesti o osvojenoj nagradi, gubi pravo na nagradu. Nagrada se zatim dodjeljuje sljedećem plasiranom i tako dalje sve dok se dobitnik ne odazove u roku od 72 sata.
Članak 9. - Način upoznavanja sudionika s pravilima nagradnog natječaja
Način sudjelovanja u nagradnom natječaju oglašava se od 18.12.2017. na Facebook stranici Hoću knjigu.
Članak 10. - Rješavanje spora
U slučaju spora između priređivača i sudionika nagradnog natječaja “Pet minuta mira” nadležan je Općinski sud u Zagrebu.
Članak 11. - Pravila nagradnog natječaja
Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s pravilima nagradnog natječaja. Svi sudionici nagradnog natječaja suglasni su s Pravilima zaštite privatnosti na Facebook stranici Hoću knjigu, prema kojima se osobni podaci sudionika koriste samo u svrhe realiziranja nagradnog natječaja.
Članak 12. - Mogućnost prekida nagradnog natječaja
Nagradni natječaj može se prekinuti jedino u slučaju više sile.
Zagreb, 18.12.2017. g. HOĆU KNJIGU d.o.o., Savska cesta 32, 10000 Zagreb
*Hoću knjigu poštuje Vašu privatnost te se obvezuje da niti u kojem slučaju neće koristiti Vaše osobne informacije osim za preuzimanje nagrada.
** Tvrtka Facebook, Inc ni na koji način ne sponzorira, potiče ili upravlja, niti je na ikoji način povezana s natječajem.
 

Prijavite se i budite prvi koji će iskoristiti prednosti online kupnje

Prijava