Kako upravljati novcem
NEDOSTUPNO
0

Kako upravljati novcem

Inga Lalić

Otkrijte svoj financijski kod, oslobodite se ograničavajućih uvjerenja u vezi s novcem i obogatite se! Novac nikad ne laže. Popišete li svoje troškove i napravite vlastitu financijsku inventuru, znat...

13,14 €

Sažetak knjige

Otkrijte svoj financijski kod, oslobodite se ograničavajućih uvjerenja u vezi s novcem i obogatite se! Novac nikad ne laže. Popišete li svoje troškove i napravite vlastitu financijsku inventuru, znat ćete točno što vam je u životu važno. Što financirate – sebe, druge, svoje strahove, čime kompenzirate nezadovoljstvo? Ako mislite da stvari na koje trošite novac za vas nisu najvažnije, krajnje je vrijeme da naučite upravljati novcem i krenete prema svojoj financijskoj slobodi. Pregledan i komunikativan, priručnik Inge Lalić Kako upravljati novcem upućuje nas u osnovna pravila zdravog financijskog ponašanja – pravilo prvo platite sebi te vođenje financijskog dnevnika i planiranje kućnog budžeta. Ili vi kontrolirate novac ili novac kontrolira vas, kaže autorica i otkriva da o tome hoćemo li živjeti u obilju ili u oskudici odlučuje naš financijski kôd, a to su naša najdublja uvjerenja o novcu stečena u najranijoj mladosti. Roditelji su financijski uzori, podsjeća Inga Lalić, stoga upućuje da pravilima zdravog financijskog ponašanja treba učiti i djecu jer u školi se ne uči ta vještina koja je jedna od ključnih za kvalitetu života. Iskusna trenerica i poznata kolumnistica Inga Lalić napisala je sveobuhvatan i motivirajući priručnik za upravljanje novcem, koji će mnoge potaknuti da razmisle o svojim financijskim navikama i svoju budućnost uzmu u svoje ruke. Jer bogatstvo se ne stvara preko noći, podsjeća autorica, a vrijeme može raditi za nas.<br>

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Re-Forma grupa d.o.o.

Hrvatski jezik

9789535966432

14.5x19.5cm

Meki uvez

2017.

156

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje