Suvremeni menadžment - Vještine, sustavi i izazovi
NEDOSTUPNO
0

Suvremeni menadžment - Vještine, sustavi i izazovi

Fikreta Bahtijarević-Šiber, Pere Sikavica, Nina Pološki Vokić

Knjiga je namijenjena studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kao udžbenik za predmet Menadžment na III. godini studija. Sastoji se od 4 dijela i 17 poglavlja. Logički je strukturirana...

55,74 €

Sažetak knjige

Knjiga je namijenjena studentima Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu kao udžbenik za predmet Menadžment na III. godini studija. Sastoji se od 4 dijela i 17 poglavlja. Logički je strukturirana i postupno uvodi čitatelja u sve bitne aspekte suvremenog menadžmenta. Središnje mjesto u knjizi ima prvo poglavlje, koje nosi naziv Menadžerske vještine, jer doista, suvremeni menadžer mora odlično poznavati sve menadžerske vještine. Njegova uspješnost u vještinama menadžmenta osposobljava ga za najizazovnije poslove i za rješavanje najsloženijih problema. Da bi menadžer bio uspješan u vještinama menadžmenta, on mora poznavati sustave, pristupe, tehnike i sredstva menadžmenta, što se obrađuje u drugom dijelu knjige. Treći dio knjige odnosi se na posebna područja menadžmenta, pa je izučavanje međukulturalnoga i međunarodnog menadžmenta te menadžmenta u globalnom okruženju potrebno i našim studentima koji se zapošljavaju i u globalnim organizacijama. Posljednje poglavlje Izazovi menadžmenta u 21. st. obrađuje teme poslovne i menadžerske etike i društvene odgovornosti kompanija, upravljanje znanjem i različitostima te ulogu žena u menadžmentu. Knjiga je svojim sadržajem, širinom obuhvata tema, načinom obradbe materije, jasnoćom iznošenja vlastitih stajališta autora te logičnim promišljanjem svih tema izuzetno vrijedno djelo koje nadmašuje svoju namjenu. Autorski tim podario je svojim studentima, menadžerima u svim organizacijama i na svim razinama menadžmenta te svim zainteresiranim čitateljima izuzetno vrijednu knjigu, za koju se može tvrditi da je najvrjednije djelo te vrste u nas. prof. dr. sc. Marin Buble (iz recenzije) Iz sadržaja... I.Menadžerske vještine II.Menadžerski sustavi, pristupi, tehnike i alati III.Posebna područja menadžmenta IV.Izazovi menadžmenta u 21. stoljeću

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Školska knjiga d.d.

Hrvatski jezik

9789530303478

21x26cm

-

2008.

696

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje