Image alt text

Načini plaćanja i R1 računi

Cijena je ista za sve oblike plaćanja!


Web trgovina hocuknjigu.hr omogućuje Vam kupnju odabranih proizvoda plaćanjem izravno putem interneta:


  • debitnom karticom tekućeg računa - Maestro
  • kreditnim karticama: American Express, Diners, MasterCard, Visa
  • općom uplatnicom ili internet bankarstvom
  • gotovinom (po primitku pošiljke)


Plaćanje kreditnim i debitnim karticama:

American Express, Diners, MasterCard, Maestro i Visa


Pri plaćanju u web trgovini hocuknjigu.hr koristite WSPay – sigurni sustav za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu.
Plaćanje po primitku pošiljke (pouzećem):

Opcija plaćanja pouzećem omogućuje Vam da iznos narudžbe podmirite prilikom same dostave na navedenu adresu, tek kada robu vidite pred sobom. Plaćanje pouzećem nije moguće kod osobnog preuzimanja na našem skladištu (osim u slučaju dogovora o preuzimanju robe u našoj trgovini).

Plaćanje pouzećem vrši se isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu.


Internet bankarstvom, mobilnim bankarstvom...

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju email adresu ćete dobiti ponudu sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu zatim možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte, Fine ili sl.

Uplate zaprimamo na račun Raiffeisenbank Austria d.d.

IBAN: HR3124840081135145880


Izjava o konverziji

Sva plaćanja bit će izvršena u kunama. Aktualni tečaj možete provjeriti klikom na tečajnu listu.

Kod terećenja vaše kreditne kartice, isti iznos se pretvara u lokalnu valutu prema tečaju udruženja kreditnih kartica. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost male razlike od originalne cijene navedene na našim web stranicama.


Izjava o prikazu valute

Sve cijene na web shopu hocuknjigu.hr su izražene dvojno, u eurima i kunama.Trebate R1 račun?

1. korak - Kliknite na svoj profil


Kliknite na ikonu za svoj profil u gornjem desnom dijelu stranice. Ako već imate profil na našoj stranici, samo unesite podatke za prijavu i kliknite na Prijavi se. Ako još niste prijavljeni, kliknite na Registriraj se i kreirajte svoj novi profil.


2. korak - Kreiranje novog profila


Upišite ime i prezime te e-mail osobe koja će naručivati robu u ime Vašeg poduzeća, zajedno sa željenom lozinkom. Kliknite na Prijavi se i stranica će Vas odvesti na Vaš profil. Ondje možete urediti svoje podatke klikom na gumb, a kako biste mogli zatražiti R1 račun, potrebno je pritisnuti Podaci za kupovinu preko tvrtke, nakon čega će Vam iskočiti dio gdje možete upisati ime tvrtke i OIB. Svi su podaci sigurno, jer se kod prijave i registracije koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka i podataka Vašeg poduzeća.


3. korak - Uređivanje profila


Osim osnovnih podataka poduzeća, možete odmah unijeti i adresu. Nakon što učinite, kliknite Spremi svoje podatke u donjem desnom kutu. Nakon što ste uredili i spremili sve informacije, službeno ste dio Hoću knjigu zajednice. Svoj profil možete uvijek dodatno uređivati, a ako unesete novu adresu, stara će Vam se uvijek nalaziti u padajućem meniju odmah ispod Odaberi adresu za uređivanje. Osim podataka, možete vidjeti i svoje narudžbe, interese i listu želja.

 

4. korak - Kupovina


Vaša registracija službeno je završila i možete početi sa sigurnom kupovinom. Kako biste pratili sve naše najnovije ponude i akcije, prijavite se na naš newsletter. Ako u bilo kojem trenutku zatrebate pomoć, slobodno nas kontaktirajte na e-mail web.shop@hocuknjigu.hr ili na tel. 01/409 5010.


Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?