Image alt text

Mjesec stripa u Hoću knjigu

07.09.2023.

Piše: Hoću knjigu

Ovog rujna slavimo mjesec stripa i strane knjige i, osim prigodnih sniženja koja vas čekaju na našoj stranici i u knjižarama, pripremili smo vam i novu aktivnost. Prošlih smo mjeseci održali razne knjiške potrage i u svakoj su knjižari najbolji tragači imali priliku osvojiti nagrade, a ovaj vas mjesec čeka nešto malo drugačije. 


U subotu, 16. rujna u svim našim knjižarama održat ćemo zajedničku izradu stripa. Vaš je zadatak da tijekom dana posjetite svoju najbližu knjižaru, na blagajni zatražite predložak za strip i ispunite jednu kućicu. Možda ćete biti prvi i morati započeti neku priču, a možda ćete biti među zadnjima i imati čitav razrađen strip pred sobom. Kako god bilo, na vama je da nacrtate/napišete nešto u prvu praznu kućicu i predate papir natrag na blagajni. Na poleđini papira nalazi se dio gdje možete zapisati svoj kontakt (mail adresu), gotove stripove knjižare će prikupiti i poslati, a mi ćemo onda odabrati najbolji strip.


KNJIŽARA

RADNO VRIJEME 16.9.2023.

Megastore, Bogovićeva 7
8:00-17:00
Arena centar
9:00-21:00
CCO West
9:00-21:00
CCO East
9:00-21:00
Supernova Garden Mall
9:00-21:00
Supernova Buzin
9:00-21:00
Joker Split
9:00-21:00
Supernova Zadar
9:00-21:00
Tower Rijeka
9:00-21:00
Varaždin, Gajeva 17
8:00-14:00


Svi koji su sudjelovali u pobjedničkom stripu (10 crtača) osvojit će knjigu na poklon, koju će nakon što ih kontaktiramo moći pokupiti u svojoj knjižari. Sve ćemo (potpune) stripove objaviti na našem blogu i društvenim mrežama, kako biste saznali koji je grad, odnosno knjižara, stvorio najbolji strip. Budite kreativni, šaljivi, maštoviti i, najbitnije, zabavite se u procesu!


A ovako se Uprava Hoću knjigu snašla u zadatku:

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?