Image alt text

Radne nedjelje u Hoću knjigu knjižarama

01.06.2023.
Piše: Hoću knjigu

Zavirite u kalendar i vidite kojim nedjeljama su Hoću knjigu knjižare otvorene ovu godinu

Svi već znamo da je uveden novi zakon o radu trgovina nedjeljom koji kreće od 1. srpnja 2023. godine, a kako je Hoću knjigu rasporedio svojih 16 radnih nedjelja u godini možete vidjeti u ovoj tablici:Sve ostale nedjelje do kraja prosinca su neradne, pa zavirite u našu tablicu prije svojeg sljedećeg posjeta knjižarama kako ne biste ostali praznih ruku!

 

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje