Image alt text

Spoj naslijepo s knjigom

9.2.2024.

Piše: Hoću knjigu

Nakon veoma uspješnog prošlogodišnjeg Spoja naslijepo s knjigom ni ove godine nećemo suditi knjigu po koricama i upustit ćemo se u valentinovsku avanturu. Već od sutra, 10. veljače, pa sve do kraja mjeseca, u našim ćete knjižarama naći tajnovito zapakirane knjige različitih žanrova i iznenaditi sebe ili bližnje. Sve su knjige popularni noviteti, neki netom izašli na tržište, tako da se sigurno nećete razočarati, a osobno su ih pakirale vrijedne kolegice iz marketinga.

Osim novih i popularnih naslova, za vas je Barcaffe pripremio i paketić kave, jer svi znamo da od kave i knjige nema bolje kombinacije!
Na omotu ćete ponovo naći ikonicu sa žanrom (drama, ljubavni, triler, fantasy i horor), ali i kratke natuknice koje opisuju knjigu, a kako bi iznenađenje bilo potpuno, na naljepnici s cijenom ne piše naslov, a račun ćete dobiti u omotnici. Prvih deset kupaca u svakoj knjižari na poklon će dobiti još jednu knjigu gratis, a ako vam se slučajno dogodi da knjigu već imate, moći ćete je bez problema zamijeniti za neki drugi naslov unutar 14 dana uz predočenje računa.


Broj knjiga je ograničen, pa požurite na svoj prvi spoj s knjigom!Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?