Image alt text

Zašto te volim: nagradni natječaj

7.2.2024.

Piše: Hoću knjigu

Ususret Valentinovu svjetski hit Tillie Cole, A Thousand Boy Kisses konačno je dočekao i svoje hrvatsko izdanje u izdavačkoj kući Poetika. Knjiga je u originalu bila rasprodana iz mjeseca u mjesec, a ova prekrasna ljubavna priča savršeno je štivo za mlade, ali i starije ljubitelje ovakve vrste književnosti. Autorica nas uvodi u život dvoje tinejdžera koji su vezani neraskidivim prijateljstvom, a glavni fokus knjige upravo je na njihovom odnosu koji se razvija od djetinjstva do adolescencije, prolazeći kroz različite faze odrastanja i sazrijevanja. Kroz snažan narativ, čitatelji se suočavaju s pitanjima ljubavi, gubitka i dubokih emocija.


Kako bismo proslavili dolazak ove knjige na hrvatsko tržište, u suradnji s Poetikom pokrenuli smo nagradni natječaj koji će se održati od 7. do 14. veljače 2024. U svakoj od naših knjižara naći ćete posebno izloženu knjigu, kraj koje će biti sve što vam je potrebno kako biste sudjelovali u natječaju. Vaš je zadatak na papirić upisati kratku emotivnu poruku svojoj ljubavi, članu obitelji, prijatelju ili kućnom ljubimcu, koja ukratko odgovara na pitanje "Zašto te volim". Svi znamo da ljubavne izjave ne moraju biti dugačke kako bismo osjetili njihovu snagu, pa pokušajte sažeti svoje emocije u jednu-dvije kratke rečenice. Na poleđini papirića obavezno napišite svoj kontakt (mail adresu) kako bismo vas mogli kontaktirati za osvojenu nagradu. Savinuti papirić ubacite u staklenku, a naši će vrijedni djelatnici sve ljubavne porukice poslati te ćemo ih mi pozorno pročitati i pobjednike proglasiti 19. veljače 2024.


Proglasit ćemo jednog pobjednika, odnosno, najbolju ljubavnu poruku za svaku od naših knjižara te će pobjednik osvojiti primjerak knjige Tisuću poljubaca. Poruka koja nas najviše oduševi osvojit će poseban valentinovski paket u suradnji sa Ziajom.U fizičkom natječaju mogu sudjelovati svi posjetitelji naših knjižara od 7. do 14.2.2024., bez obzira na grad u kojem obitavaju (s područja RH), pod uvjetom da upišu svoju email adresu. Pobjednike ćemo proglasiti 19.2.2024. (ukupno 10 pobjednika za knjigu Tisuću poljubaca i 1 za Ziaja&Tisuću poljubaca paket.

Pretplati se na newsletter

Šaljemo ti isključivo važne informacije, kao što su akcije, novi proizvodi i obavijesti.

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?