Radosnica Moja priča za cure Angellum Premium
0

Radosnica Moja priča za cure Angellum Premium

Angellum

46,31 €

Opis

Knjiga čuva sve vrijedne uspomene na prvih 10 godina života! Pri izradi se pomno pazilo na svaki detalj, tako da je Angellum zlatna knjiga umotana u kožne korice sa zlatotiskom, a za 92 stranice unutrašnjosti biran je kvalitetni 170 gr papir. Još jedna posebnost pri stvaranju je Angellum Premium Pack. Naime, uz svaku knjigu korisnicima darujemo Angellum vrećicu što zlatni paketić čini kompletnim i spremnim za darivanje čim stigne na Vašu adresu! Knjiga je dostupna u dvije verzije, za curice i za dečke. Na kraju svake knjige nalazi se poseban, aktivacijski ključ, kojim korisnici pristupaju Angellum Svijetu, online platformi za dodavanje i preuzimanje dodatnih sadržaja.

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje