Ručnik Go Faster Race Teal Dock & Bay
0

Ručnik Go Faster Race Teal Dock & Bay

Dock & Bay

17,60 € 22,00 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 22,00 €

Opis

Cooling ručnik za hlađenje. Dock & Bay ručnici kape se izuzetno brzo suše, čak triput brže od pamučnih. Iz tog razloga ne ostavljaju vonj vlage. Izrađeni su 100% od recikliranih plastičnih boca, lagani i kompaktni. Pijesak se na njih ne lijepi, a vlagu upijaju nevjerojatnom lakoćom. Dimenzije: 69x33cm

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje