Društvena igra Escape Room Mars edition engleski jezik
0

Društvena igra Escape Room Mars edition engleski jezik

45,50 €

Opis

Za 24 sata asteroid će udariti u Zemlju i života kakvog poznajemo više neće biti! Međutim, nije sve izgubljeno. Posljednji space shuttle za Mars polazi za sat vremena, ali mjesta su ograničena. Imate samo 60 minuta da upotrijebite svoje vještine razmišljanja kako biste riješili niz zagonetki i tragova kako biste osigurali svoje mjesto. Unesite svoje odgovore u jedinstvenu interaktivnu završnicu kako biste saznali jeste li dokazali svoju vrijednost mjesta na našem novom matičnom planetu. Upotrijebite priložene rekvizite da ukrasite svoj dom i postavite scenu! Razina težine ove igre je umjerena, idealna za početnike u escape roomu, posebno za obitelji i grupe prijatelja koji traže zabavnu večer zabave. Također se može igrati putem videopoziva ili Zooma slanjem komponenti unaprijed, dijeljenjem tragova na zaslonu ili prilagođavanjem uobičajenog načina igranja.

Galerija slika

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje