Društvena igra Kids Vs. Grown Ups engleski jezik
0

Društvena igra Kids Vs. Grown Ups engleski jezik

36,50 €

Opis

Dizajnirana za uživanje cijele obitelji, ova društvena igra uključuje šest omiljenih obiteljskih igara u jednom. Stvorite kvalitetne uspomene s najbližima i najdražima i pojačajte uzbuđenje natjecateljskom zabavom. Jednostavno izvadite grickalice, zavrtite kotačić za odabir sljedeće igre i pripremite se za nezaboravnu noć igara. Sadržaj uključuje: Knjižica s uputama, 180x igraćih karata, 4x igraćih figura, 1x igraća ploča, 1x Spinner, 1x blok za papir i 1x olovka Preporučeno za igrače od 9+

Galerija slika

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje