Društvena igra Murder Mystery On the Night Train engleski jezik
0

Društvena igra Murder Mystery On the Night Train engleski jezik

45,50 €

Opis

"Svi ukrcajte se! Posada vam želi dobrodošlicu na European Belle na večer bezvremenskog luksuza i terora." Vlak pada u mrak dok ulazi u tunel." Je li to bio vrisak iz vagona? Sjednite i nadogradite svoju sljedeću večeru ili večer obiteljskih igara i priredite vlastitu večer misterija ubojstva. Sadržaj uključuje: Knjižica s uputama, 13x bedževa s imenima, 12x kartica s likovima, 12x kartica s tajnim osobinama, 12x kartica prve runde, 12x kartica izazova, 9x rekvizita za oružje ubojstva, 3x listova s ​​rješenjima i omotnica, 3x seta karata druge runde, 3 seta karata treće runde , 3x nagradni trofeji, 1x datoteka s dokazima, 1x detektivska bilježnica i 1x optužba i blok za glasanje. Preporučeno za 16+ i 5-12 igrača.

Galerija slika

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje