Društvena igra Pub Quiz engleski jezik
0

Društvena igra Pub Quiz engleski jezik

32,50 €

Opis

Unesite atmosferu pub kviza na svoje večernje zabave. Tradicionalnu igru ​​kviza preuredili smo s potpuno novim temama pitanja kako bi vam pokrenuli zupčanike u mozgu. Uz kategorije kao što su 'Pogodi jelo' i 'Gdje na svijetu' uz QR glazbeni krug, pa čak i 'Dingbats' krug zagonetki s riječima, ovaj je kviz sjajan za sve ljubitelje trivijalnosti. Sadržaj uključuje: Knjižica s uputama, 42x kartice s pitanjima za kviz, 6x kartice s džokerom, 2x rekviziti, 1x podloga za igru, 1x podloga za odgovore, 1x pravila igre, 1x poster s semaforom i 1x kreda Preporučeno za igrače od 16+

Galerija slika

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje