Zbog velikog broja narudžbi i gužve s dostavnim službama, moguća su kašnjenja narudžbi.
Sažetak knjige
Zaroni u svijet znanja! Kako nastaje potres? Zašto za nevremena grmi i sijeva? Što je zapravo efekt staklenika? Zanimaju te odgovori na ova, ali i mnoga druga pitanja vezana uz Zemlju i okoliš? Zaviri u knjigu i otkrij pregršt zanimljivosti iz područja geologije, geografije i znanosti o klimi: pogledaj od čega je i kako građena unutrašnjost Zemlje. Nauči kako se pomiču mora i kontinenti. Otkrij kako nastaje uragan i kako djeluju plima i oseka. Tekstovi pisani stručnim, ali razumljivim jezikom i više od 150 fotografija i crteža upoznat će te s najvažnijim znanstvenim dostignućima – od unutrašnjosti Zemlje, preko Zemljine površine pa sve do atmosfere.
Detalji proizvoda
Izdavač:
Jezik:
ISBN-13:
Dimenzije:
Format:
Godina izdanja:
Broj stranica:
Prevoditelj:
Ilustrator:
Felix Liber d.o.o.
Hrvatski jezik
4050847031909
24x29cm
Tvrdi uvez
2019.
96
-
-
NEOPHODNI KOLAČIĆI
Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.
KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU
Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.
MARKETINŠKI KOLAČIĆI
Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.
www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći
ovdje