Gdje su moje igračke?
0

Gdje su moje igračke?

Sanja Pilić

Jednog jutra Dorica se probudila i shvatila da u njezinoj sobi nema više igračaka. Medvjedić Tobi, lav Leon, lutka Žaneta, slonić Lari, majmun Miha, drveni Pinokio… Svi su jednostavno nestali!...

14,90 €

Sažetak knjige

Jednog jutra Dorica se probudila i shvatila da u njezinoj sobi nema više igračaka. Medvjedić Tobi, lav Leon, lutka Žaneta, slonić Lari, majmun Miha, drveni Pinokio… Svi su jednostavno nestali! Strašno se zabrinula i rastužila! Što se dogodilo? Kamo su otišli? Zar ih nije dovoljno čuvala? Nemoguće! Bili su joj najbolji prijatelji. S Tobijem je spavala u krevetiću, Žaneti je pričala priče, a lavu Leonu dala je svoj sendvič. A tada se Dorica razljutila i odlučila pronaći svoje izgubljene prijatelje… Pročitajte ovu priču i doznajte što se to dogodilo Doričinim igračkama!

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

V.B.Z. d.o.o.

Hrvatski jezik

9789535206743

0x24.5x20.5cm

Tvrdi uvez

2024.

32

-

Željka Mezić

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?