Zbog velikog broja narudžbi i gužve s dostavnim službama, moguća su kašnjenja narudžbi.
Otkrij zašto ... ne bi želio letjeti u Apollu 13!
Ian GreenMisija u kojoj je bolje ne sudjelovati!
Sažetak knjige
Kako je biti članom tročlane posade svemirskog broda Apolla 13, koji je lansiran 11. travnja 1970. godine na putovanje dugo 400.000 kilometra. U ovoj edukativnoj bogato ilustriranoj knjizi, mladi čitatelj se upućuje u način pripreme astronauta i prati njihovu uzbudljivu svemirsku ekspediciju koja završava neuspjehom. Naime, pri spuštanju na Mjesec brod je pretrpio strašnu nezgodu kakvu još nije doživjela nijedna svemirska ekspedicija. Sudbina posade ovisila je o stotinama inženjera na Zemlji, koji su pomogli članovima Apolla 13 da se živi vrate, ali ne i da obave svoju misiju.
Detalji proizvoda
Izdavač:
Jezik:
ISBN-13:
Dimenzije:
Format:
Godina izdanja:
Broj stranica:
Prevoditelj:
Ilustrator:
Naklada Nika
Hrvatski jezik
9789537284268
0x0cm
Meki uvez
2009.
32
Vesna Stričević
David Antram
NEOPHODNI KOLAČIĆI
Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.
KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU
Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.
MARKETINŠKI KOLAČIĆI
Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.
www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći
ovdje