Velika briga male krtice: Osjećam se nesigurno kad nisam doma
NOVO
0

Velika briga male krtice: Osjećam se nesigurno kad nisam doma

Tatjana Gjurković, Tea Knežević

Socijalna anksioznost zbog naučenog nepovjerenja u svijet

9,90 €

Sažetak knjige

Obitelj krtica živi duboko ispod zemlje. Vole se maziti i provoditi vrijeme zajedno, ali baš ne vole izlaziti iz svojeg doma. Jednom davno njihovoj se baki tamo vani dogodilo nešto strašno, pa su zato krtice jako oprezne i vole biti na sigurnom. Malene sestre krtice čule su od susjeda jazavca da gore na livadi postoji jedan zabavan i jako zanimljiv svijet koji bi mogle istraživati. Ali malene krtice to ne smiju, pa onda ni ne žele. Zato je susjed jazavac odlučio porazgovarati s cijelom obitelji i pomoći im da ponovno steknu osjećaj sigurnosti i povjerenja u sebe i svijet. S obzirom na uzrok, razlikujemo više vrsta anksioznosti, a u ovoj slikovnici upoznajemo malenu krticu koja pati od socijalne anksioznosti zbog naučenog nepovjerenja u svijet. Kako ćemo vidjeti u ovoj priči, u cilju smanjenja anksioznosti djeteta nužno je podršku pružiti i roditeljima, odnosno cijelom obiteljskom sustavu. Na kraju slikovnice nalaze se savjeti za odrasle koji u tome mogu pomoći.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Evenio d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533850191

0x22x22cm

Meki uvez

2024.

24

-

Jelena Brezovec

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje