Harry Potter i Red feniksa
AKCIJA -8,03%
0

Harry Potter i Red feniksa

J.K. Rowling

Harry Potter, knjiga 5.

27,50 € 29,90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 29,90 €

Sažetak knjige

Najpoznatiji svjetski čarobnjak vraća se u Hrvatsku ! Priča o Harryju Potteru obilježila je i oblikovala brojne generacije, a sad se konačno vraća u novom izdanju, i to baš na 25. obljetnicu nastanka. Vjerni fanovi moći će ponovo uroniti u magični svijet, a ljubav prema ovom neponovljivom kultnom klasiku s njima će sad dijeliti i novi naraštaji. Pođite stoga na putovanje u čudesan svijet čarobnjaštva i zavirite u peti dio ovog serijala, Harry Potter i Red feniksa. Iz godine u godinu sve mračniji, svijet mladog čarobnjaka raste i odrasta zajedno s vama. Iako ga njegov mentor većinu školske godine ignorira, Harry je odlučan u tome da sazna što se krije iza davno proreknutog proročanstva, ni sam ne znajući u kakvu će opasnost pritom dovesti sebe i svoje prijatelje. Ali unatoč svim nedaćama, ovo remek-djelo uči nas o važnosti i snazi prijateljstva, o hrabrosti, o tome kako se suočiti s istinom i vlastitom sudbinom.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531434201

14x20cm

Tvrdi uvez

2023.

824

Dubravka Petrović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje