Harry Potter i ukleto dijete
AKCIJA -8,68%
0

Harry Potter i ukleto dijete

J. K. Rowling

Konačni izvedbeni tekst prema izvornom predlošku

20,00 € 21,90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 21,90 €

Sažetak knjige

Devetnaest godina nakon radnje posljednjeg romana iz najpoznatijeg serijala o mladom čarobnjaku priča se i dalje nastavlja. Harry, Ron i Hermione, sad već odrasli ljudi s vlastitim obiteljima, ponovo se suočavaju s novim izazovima i demonima iz prošlosti. Dok Harryja proganja vlastita povijest, njegov sin Albus bori se s teškim teretom neželjenog obiteljskog nasljeđa, a zajedno surađuju kako bi se konačno suočili s mračnim silama. Knjiga je prvenstveno napisana kao scenarij za kazališni komad, ali u ovom obliku fanovima donosi sasvim novu dimenziju čarobnjačkog svijeta J. K. Rowling i odgovara na ono vječno pitanje koje svim čitateljima ostaje nakon najdraže knjige – a što dalje?

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531436656

0x20x14cm

Tvrdi uvez

2024.

292

Dubravka Petrović

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje