Ljubav u teoriji
NOVO
0

Ljubav u teoriji

Ali Hazelwood

Teorijska fizičarka Elsie Hannaway radi kao viša asistentica mukotrpno trošeći vrijeme na nastavu (iako bi se, ruku na srce, radije bavila istraživanjima), ocjenjivanje studenata i odgovaranje na...

18,90 €

Sažetak knjige

Teorijska fizičarka Elsie Hannaway radi kao viša asistentica mukotrpno trošeći vrijeme na nastavu (iako bi se, ruku na srce, radije bavila istraživanjima), ocjenjivanje studenata i odgovaranje na bezbroj njihovih mailova (k tomu poprilično nesuvislih), a sve to za sitniš od kojeg si ne može priuštiti ni osnovno zdravstveno osiguranje koje joj je prijeko potrebno. Stoga svoja skromna primanja nadoknađuje na aplikaciji za lažne spojeve Laž, vješto se koristeći svojom izbrušenom vještinom ugađanja ljudima i pretvaranja u onu verziju sebe kakvu klijenti žele. I uistinu, simpatičan je to poslić – sve dok se taj svijet izgrađen na lažnim verzijama sebe ne uruši. I sve to upravo zahvaljujući Jacku Smithu, bratu njezina omiljenog klijenta, koji je usto i eksperimentalni fizičar! Elsie, gorljiva pobornica klana teorijskih fizičara, ovaj je put, unatoč svojoj miroljubivoj prirodi, spremna na rat…

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Sonatina j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538400254

0x21.6x14cm

Meki uvez

2024.

416

Nevena Erak Camaj

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje