Kako ne ubiti bivšeg
0

Kako ne ubiti bivšeg

Katie Marsh

Pet je sati i trideset minuta ujutro. Clio slavi svoj četrdeset peti rođendan, a njezin omraženi bivši upravo leži mrtav na njezinom pragu. Još gore, ovo nije nesreća. Netko ga je ubio… Kad se...

18,50 €

Sažetak knjige

Pet je sati i trideset minuta ujutro. Clio slavi svoj četrdeset peti rođendan, a njezin omraženi bivši upravo leži mrtav na njezinom pragu. Još gore, ovo nije nesreća. Netko ga je ubio… Kad se njezin bivši, Gary, koji joj je kao samohranoj majci ukrao svaki peni i prisilio je da živi u kamp prikolici, pojavi mrtav na njezinom pragu, postoji samo jedan osumnjičenik. Ona. Štoviše, ne sjeća se mnogo od noći kad je ubijen – ne samo zbog zaboravnosti koja je muči zajedno s valunzima – već i zato što je definitivno popila previše koktela sa svoje dvije najbolje prijateljice Amber i Jeanie. Clio se ipak sjeća da su razgovarale o tome koliko ga sve mrze. I, kao osumnjičena za ubojstvo, mora se zapitati – ako ona nije ubila Garyja, tko je? Jedan od njegovih brojnih neprijatelja? Ili netko malo bliže obitelji? I može li ona, zajedno s prijateljicama pronaći pravog ubojicu prije nego što bude prekasno? Ovaj neodoljivi misterij protkan šarmom vjetrovite engleske obale savršeno je štivo za obožavatelje Kluba istražitelja ubojstava četvrtkom i Kako ubiti vlastitu obitelj.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Koncept izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538326677

0x21x13.5cm

Meki uvez

2024.

264

Iva Matovinović Klarić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje