Sluškinjin dnevnik
AKCIJA -9,55%
0

Sluškinjin dnevnik

Loreth Anne White

Kit Darling je sluškinja sa sklonošću zavirivanja u privatne živote svojih imućnih poslodavaca. Ova naizgled bezopasna ubrzo se pretvara u opasnu igru kada naiđe na mračnu tajnu koja je stavlja u...

18,00 € 19,90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 19,90 €

Sažetak knjige

Kit Darling je sluškinja sa sklonošću zavirivanja u privatne živote svojih imućnih poslodavaca. Ova naizgled bezopasna ubrzo se pretvara u opasnu igru kada naiđe na mračnu tajnu koja je stavlja u smrtonosnu opasnost. Njena znatiželja odjednom postaje glavni razlog zašto se našla na meti onih čiji je život sada ugrožen zbog njezinih otkrića. Situacija postaje još zamršenija kada detektivka Mallory Van Alst dolazi istražiti scenu brutalnog napada u raskošnoj Staklenoj kući, gdje nailazi na dokaze koji na zločin u kojemu nema preživjelih. Tijelo žrtve nije pronađeno, vlasnici kuće kao da su u zemlju propali, a sluškinja Kit je iščezla. Jedina osoba koja može pružiti neke odgovore je stara susjeda koja je čula noćne krike. Dok Mal zalazi sve dublje u mračno tkivo zločina, sloj po sloj, otkriva tajne koje čitatelje vode do šokantne istine, ravno u vrtlog događaja koji neumoljivo teži ka katastrofalnom završetku. Loreth Anne White majstorski gradi napetost, te će vas držati na rubu sve do zadnje stranice.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531436175

0x20x14cm

Meki uvez

2024.

366

Andrej Bukarica

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje