Tajna kućne pomoćnice
AKCIJA -20,01%
0

Tajna kućne pomoćnice

Freida McFadden

Knjiga 2.

14,39 € 17,99 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 17,99 €

Sažetak knjige

U Tajni kućne pomoćnice, Frieda McFadden nas vodi u život žene koja iznenada dobiva priliku da radi za bogatog milijardera Douglasa Garricka. Njen posao je da čisti njegov veličanstveni penthaus i priprema obroke u njegovoj luksuznoj kuhinji. Savršen posao dok ne diplomira socijalni rad i ne počne pomagati zlostavljanim ženama. Međutim, iza fasade savršenstva, krije se misterij koji počinje kada primijeti da nešto nije u redu s gospođom Garrick. Naša junakinja je nikada nije upoznala, no sve u vezi nje je obavijeno velom izolacije, depresije, i nesreće. Nakon što primjeti mrlju od krvi na spavaćici gospođe Garrick, njen nagon za pomaganjem drugima ju prisili da otvori vrata njene sobe… I ta odluka ju vodi na put koji će razotkriti slojeve obiteljskih tajni, moći i izdaje. U ovoj napetoj priči, Frieda McFadden istražuje teme odanosti, hrabrosti i posljedica zanemarivanja poziva na pomoć, te nas uvodi u svijet gdje razlika između pravde i opasnosti gotovo i ne postoji.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Egmont d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531327299

0x20.5x13.5cm

Meki uvez

2024.

296

Dijana Štambuk

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje