Željezni plamen
0

Željezni plamen

Rebecca Yarros

Sažetak knjige

Svi su očekivali da Violet Sorrengail neće preživjeti prvu godinu Vojnog učilišta Basgiath – ni ona sama nije bila sigurna da je u stanju odraditi sve zadatke koji su stavljeni pred nju. Ali Vršidba je bila tek prva nemoguća kušnja… Sad počinje prava obuka, a Violet se već pita kako sačuvati živu glavu. Nije problem samo u tome što je obuka mukotrpna i okrutna, čak ni u tome što je osmišljena da rastegne jahačeve sposobnosti da trpi bol onkraj svih granica – tu je i novi podzapovjednik, kojemu je osobna misija pokazati Violet koliko je točno bespomoćna – i koliko će sve biti lakše ako izda muškarca kojeg voli. Iako je Violetino tijelo slabije i krhkije od ostalih, ona i dalje ima svoj um – i željeznu volju. A vodstvo zaboravlja na najvažniju lekciju koju ju je Basgiath naučio: jahači zmajeva kreiraju vlastita pravila. Dok se događaji izmjenjuju munjevitom brzinom, a okolnosti na Učilištu mijenjaju iz dana u dan, Violet je uvjerena kako je više ništa ne može iznenaditi. Međutim, jedan događaj mogao bi joj promijeniti život iz temelja…

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Fokus komunikacije d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533493022

0x20.5x14.8cm

Meki uvez

2024.

776

Anja Franjić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje