S ljubavlju, Pamela
AKCIJA -12,75%
0

S ljubavlju, Pamela

Pamela Anderson

S ljubavlju, Pamela donosi intiman pogled na život Pamele Anderson, daleko od blještavila i glamura s kojim je često povezujemo. Iako ju je svijet upoznao kao bombastičnu plavušu, ova ispovijest...

13,00 € 14,90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 14,90 €

Sažetak knjige

S ljubavlju, Pamela donosi intiman pogled na život Pamele Anderson, daleko od blještavila i glamura s kojim je često povezujemo. Iako ju je svijet upoznao kao bombastičnu plavušu, ova ispovijest otkriva kako se ispod privlačne površine nalazi još privlačniji duh, prepun skrivenih talenata, emocija, i dubokih misli. Pamela je djevojka iz malog grada. Odrasla na otoku Vancouver, u obitelji mladih i nekonvencionalnih roditelja, kroz teško djetinjstvo je razvila ljubav prema prirodi i životinjama, te bogatu maštu. Njezin uspon u Hollywood i Playboy vilu, iako su izvana djelovali kao ostvarenje snova, donijeli su i niz izazova. Neželjena pažnja paparazza, turbulentni brak s Tommyjem Leejem i sveprisutna i nemilosrdna objektivizacija ostavili su traga na njezinom samopouzdanju i privatnom životu. Međutim, snagu joj daju sinovi, književnost, umjetnost, i povratak korijenima. Kroz svoje memoare, koje krasi emotivna proza isprepletena poezijom, Pamela Anderson otkriva svoju unutarnju snagu i neuništivi duh, te nudi čitateljima priču o ponovnom otkrivanju sebe. S ljubavlju, Pamela memoari su koji su istovremeno misaoni, potresni i nezaboravni, te će nam dati uvid u život žene koja je mnogo više od onoga što se na prvi pogled čini.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Znanje d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533609560

0x20.5x13.5cm

Meki uvez

2024.

280

Dunja Dernej

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje