Slastice za svaki dan
0

Slastice za svaki dan

Matejka Buča

Više od 80 recepata za slastice iz snova

30,00 €

Sažetak knjige

Iako nisam školovana kuharica niti slastičarka, iako nemam radno iskustvo u restoranu niti profesionalnu kuhinju i alate u njoj, kuhanje i priprema slastica moja su velika ljubav cijeli moj život. Od kada se sjećam, virkala sam baki ispod lakta dok bi pripremala pitu od jabuka, onako odoka. Okretala sam ručku na mašini za izradu keksa i oprezno dubila polovice keksića za šarene i aromatične breskvice. Valjala sam žapce s pekmezom u šećer i kidala rubove vučenog tijesta pa od njih pravila pogaču. Promatrala sam i sudjelovala, upijala i učila, kušala i guštala. A tako je i danas. Zato i vodim blog te pišem kuharice – jer nikada nisam prestala učiti o hrani i uživati u njezinoj pripremi za ljude oko sebe. Zato pečem torte na utorke i bdijem nad dizanim tijestom kada bih trebala spavati. Zato u zamrzivaču imam 13 različitih biskvita, a u ormaru sedam kalupa za kuglof. Zato naša djeca znaju da je odgovor na pitanje „Ima li što slatko?“ uvijek potvrdan. I zato sam, nadam se, stvorila knjigu za sve vas koji želite i volite kuhati, učiti i istraživati – bez obzira na to jeste li početnik ili je kroz vaše ruke prošlo već puno tijesta. Da vam bude vodič i inspiracija, savjetnik i vjetar u leđa. A malo sam je stvorila i za sebe. Hvala vam što u ruci držite moju treću knjigu. Sretno kuhanje! Matejka

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Studio Koohinja d.o.o.

Hrvatski jezik

9789534952924

0x26x21cm

Tvrdi uvez

2023.

244

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje