7 tajni uspjeha
AKCIJA -10,00%
PRETPRODAJA
0

7 tajni uspjeha

Kenan Crnkić

Plan izlaska knjige: 19.07.

15,21 € 16,90 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 16,90 €

Sažetak knjige

Uspjeh nije relativna, nego egzaktna pojava i u najvećoj mjeri pitanje je naših izbora i odluka koje svjesno ili nesvjesno svakodnevno donosimo. Pisan jednostavnim, razgovornim stilom, praktičan vodič 7 tajni uspjeha motivira i usmjerava čitatelja kroz proces definiranja i ostvarivanja vlastitih ciljeva, promovirajući pritom pozitivan stav i preuzimanje odgovornosti za vlastiti život. Služeći se prepoznatljivom kombinacijom poticajnih priča, primjera iz stvarnog života i prokušanihsavjeta, DR. KENAN CRNKIĆ objašnjava čime se sve valja oboružati na putu do uspjeha, koja je ključna razlika između neuspješnih i uspješnih te kako ustrajati i usvojiti dobre navike. Knjiga 7 tajni uspjeha nezapamćenom brzinom stekla je status regionalnog bestselera, oborila sve rekorde prodaje i u roku od samo 10 dana od izdavanja izbila na prvo mjesto ljestvice najčitanijih knjiga. U prvoj godini doživjela je 10. jubilarno izdanje, kao i prijevod na više stranih jezika.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Mozaik knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789531437561

0x20x14cm

Meki uvez

2024.

108

-

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje