Zakoni ljudske prirode
0

Zakoni ljudske prirode

Robert Greene

U "Zakonima ljudske prirode", Robert Greene istražuje duboke slojeve ljudskih motiva i ponašanja, te nudi prozor u skrivene niti koje vuku ljudske akcije, često izvan naše svijesti. Vrsni poznavatelj...

34,90 €

Sažetak knjige

U "Zakonima ljudske prirode", Robert Greene istražuje duboke slojeve ljudskih motiva i ponašanja, te nudi prozor u skrivene niti koje vuku ljudske akcije, često izvan naše svijesti. Vrsni poznavatelj ljudskog uma, Robert Greene ponudit će vam alate za bolje razumijevanje međuljudskih odnosa i unapređenje osobnih vještina. Ova knjiga naučit će vas kako prevladati emocionalne turbulencije, izgraditi jače veze s drugima, prozreti maske koje ljudi nose i prepoznati sile koje nas oblikuju iznutra. Svrha ove knjige jest naučiti vas kako se osloboditi štetnih obrazaca koji vas sabotiraju i ostvariti svoje životne ciljeve. Naposljetku, kao i milijunima drugih ljudi, Greene će vam osvijetliti put ka samospoznaji i realizaciji potencijala kroz duboko razumijevanje ljudske prirode.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Stilus knjiga d.o.o.

Hrvatski jezik

9789533721491

0x23x16cm

Tvrdi uvez

-

624

Andrea Marić

-

Molimo Vas da u nastavku izaberete razinu kolačića koju želite prihvatiti.

Klikom na "DA" prihvaćam kolačiće koji dozvoljavaju da Hoću Knjigu d.o.o. personalizira svoju web stranicu prema mojim interesima i potrebama i tako poboljšava moje iskustvo na web stranici, te prihvaćam da Hoću knjigu d.o.o. koristi automatizirano donošenje odluka, a što uključuje izradu profila u skladu s člankom 22. stavkom 2. i 3.Opće Uredbe o zaštiti podataka. U slučaju kada ne prihvatite sve kolačiće koristit ćemo samo „Osnovne kolačiće“, koji podržavaju rad web stranice, a koji ne prate Vaše aktivnosti. Više informacija i postavke.

Da li prihvaćate kolačiće?