Metoda Glucose Goddess
AKCIJA -10,00%
0

Metoda Glucose Goddess

Jessie Inchauspé

Kako u samo četiri tjedna smanjiti žudnju za hranom, povratiti energiju i osjećati se izvrsno

22,50 € 25,00 €
Najniža cijena u zadnjih 30 dana 25,00 €

Sažetak knjige

"Metoda Glucose Goddess" napisala je Jessie Inchauspé, priznata autorica bestselera "Glukozna revolucija", i u njemu nudi revolucionarnu četverotjednu metodu za postizanje zdravijeg i sretnijeg života kroz uravnoteženje razine šećera u krvi. Ova knjiga, koja je već stekla međunarodno priznanje, predstavlja "najbolji praktični vodič za upravljanje glukozom radi maksimiziranja zdravlja i dugovječnosti" (David Sinclair, PhD, autor bestselera "Lifespan"). Inchauspé, koristeći znanstveno potkrijepljene prehrambene savjete, obrađuje uobičajene probleme kao što su žudnja za hranom, kronični umor i ovisnost o šećeru. Knjiga vodi čitatelje kroz četiri jednostavna koraka kako bi izbjegli glukozne vrhunce u svakodnevnom životu, pružajući više od 100 recepata i interaktivne radne listove. Ovaj inovativni program pomaže u postizanju neograničene energije, kontroli žudnje za hranom, čišćenju kože, usporavanju procesa starenja, smanjenju upala, uravnoteženju hormona, poboljšanju raspoloženja, i osiguravanju kvalitetnijeg sna. Najbolje od svega, program ne zahtijeva brojanje kalorija i dozvoljava vam da i dalje uživate u omiljenoj hrani.

Detalji proizvoda

Izdavač:

Jezik:

ISBN-13:

Dimenzije:

Format:

Godina izdanja:

Broj stranica:

Prevoditelj:

Ilustrator:

Koncept izdavaštvo j.d.o.o.

Hrvatski jezik

9789538326561

0x24.6x18.8cm

Meki uvez

2023.

284

Tea Grgutić

-

NEOPHODNI KOLAČIĆI

Ključni su za upotrebu Internet stranice i bez istih stranica nema svoju punu funkcionalnost. Nastavkom surfanja i kupovinom neophodni se kolačići smatraju prihvaćenima. Funckionalni kolačići mogu uključivati kolačiće koji pružaju uslugu koju je korisnik zatražio.

KOLAČIĆI ZA STATISTIKU I ANALITIKU

Prikupljaju se anonimno, ne mogu pratiti aktivnosti korisnika na drugim Internet stranicama i služe za praćenje ponašanja korisnika te u svrhu mjerenja ponašanja publike i sastavljanja izvješća za poboljšanja Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

MARKETINŠKI KOLAČIĆI

Upotrebljavaju se za prikazivanje oglasa relevantnih za korisnika i njegove interese. Ovi kolačići također se mogu upotrebljavati za mjerenje učinkovitosti kampanje s kojom je korisnik bio u kontaktu tijekom posjeta Internet stranice. Ovi kolačići omogućuju prijenos podataka u treće zemlje, uključujući SAD.

www.hocuknjigu.hr koristi kolačiće kako bi poboljšao vaše iskustvo, funkcionalnost stranice te Vas informirao o odličnim ponudama.
Više informacija o kolačićima možete pronaći ovdje